Seventeen mini #2

   Mingyu már az ágyában feküdt, szobatársaira várva, hogy befejezzék az esti rutinjukat és együtt nyugovóra térhessenek. Lefekvés előtt még telefonján felnézett a közösségi oldalaira, sőt még egy selcat is feltöltött, hogy megköszönje a rajongóinak a fantasztikus napot.
   Nem hiába, azonnal sorra érkeztek is a kedvelések és hozzászólások. A visual már teljesen hozzászokott ezekhez. Mégis, hogy közelebb érezhesse magát a rajongóihoz és persze még inkább megdobogtassa a szívüket, próbált kapcsolatot is tartani velük. Így néhány szerencsés fan még választ is kapott tőle.

"AHCSKSORBYLOEIDBEMAPLOQWJXI OMFG KÉRLEK VEGYÉL EL FELESÉGÜL, ÍGÉREM BOLDOGGÁ FOGLAK TENNI!" - írta az egyik névtelen rajongó.

- A macskád végigszaladt a billentyűzeten, vagy mi? Jézus... - motyogta fintorogva, majd egy sóhaj kíséretében válaszolt is.

"Azt kívánom, bár megtehetném, édes." - küldte a válaszát néhány szívvel megtoldva.

- És idén az év "fake-ass bitch" díját Kim Mingyu nyerte - jelentette be ünnepélyesen mégis mosolyogva Wonwoo.
- Hyung! - kapott szívéhez meglepetten a magasabbik. Észre sem vette, hogy szeretett hyungja már egy ideje befészkelte magát mellé az ágyba és azt figyelte, hogy mit csinál.
   Wonwoo csak egy gyengéd arc simogatással zárta le a dolgot és magához vette könyvét, hogy még lefekvés előtt pár sort elolvasson. Mingyu figyelmét újra mobiljának szentelte, mosolyogva, boldog szívvel olvasta, hogy mennyien szeretik és támogatják.

- Ezt most már tedd el szépen és aludjunk - vette ki kezéből a készüléket az idősebb, miután Minghao is megérkezett és Junhui mellé ágyba bújt.
   Ő maga is félretette könyvét, megdörzsölte fáradt szemeit és Mingyura várt, hogy aludjanak. Jó éjszakát kívántak egymásnak a szobatársak, halk fészkelődés töltötte be a szobát, ahogy mindannyian keresték a legkényelmesebb pózt az elalváshoz.
- Jó éjt, Wonu Hyung - oltotta le az utolsó égve maradt lámpát is átnyúlva Wonwoo felett, majd az idősebb arcára nyomott egy puszit és hátulról magához ölelve aludtak el.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Design: Crystal