Seventeen mini #1

- Kő, papír, olló! - sokadik alkalomra csendült fel az ismert játék szövege, tizenhárom ököllel a magasban. Végül újabb próbálkozás után megszületett az eredmény.

S.Coups, Hoshi és Woozi.

- Srácok ne már! Játsszuk újra! - nyafogott a mindig mosolygós főtáncos de úgy tűnt hisztériája süket füleket talált meg, mivel a csapat lassan kezdett szétszéledni a lakásban.
- Én ugyan nem maradok itthon - jegyezte meg aranyosan puffogva, kezeit mellkasa előtt összefonva Jihoon.
- Legyetek felelősségteljes vezetők és vállaljátok a takarítást - vetette oda csipkelődve Mingyu majd lepacsizott Wonwooval és a szobájukba szaladtak.
- Hya! Kim Mingyu! Meg ne várd, míg utánad megyek! - ordította utána Seungcheol.


   Miután mindenki összeszedte a holmiját, elköszöntek a három vezetőtől és a próbatermek felé indultak.
   Hárman felosztották egymás között a dormban a teendőket. Soonyoung feladata volt a fürdő rendberakása a szennyes mosása, valamint a szemét levitele, Seungcheol a nappalit és a szobákat takarította, míg Jihoon valami egyszerűt de laktatót főzött majd a konyhát kitakarította.


- Hannie drágám, jól viselkednek a gyerekek? - érdeklődött Coups az ágyon kifeküdve videóhíváson keresztül.
- Persze. Ne aggódj, minden rendben van nélküled is, teljesen a kezemben tudom tartani a dolgokat - mosolyodott el angyali ártatlansággal Jeonghan.
- Főleg Seungcheol hyung "dolgait"! - kiabálta bele a beszélgetésbe szemöldökét húzogatva Seokmin.
- Ez fájt... - kapott a szívéhez bánatosan, ignorálva DK hozzászólását. - Ezek szerint nincs is rám már szükségetek - nézett a kamerába szomorúan a hatalmas szemeivel a vezető.
- Dehogynem! Tiszta legyen ám a dorm! Minden csillogjon-villogjon, sehol egy porszem! - utasította dívásan Seungkwan.
- Ehey! Mi vagyok én? A bejáró nőtök? Több tiszteletet. Különben is ha mindig mindenki rendesen elpakolna maga után, nem lenne ekkora disznóól a lakásban! - jegyezte meg.


- Kicsim - karolta át hátulról Soonyoung Jihoont.
   Az alacsonyabbik a mosogató előtt állt és épp az utolsó darabokat tisztította, mikor párja meglepte.
- Megijesztettél - motyogta alig hallhatóan a főénekes.
- Ne haragudj - mosolyodott el Soonyoung és arcát Jihoon nyakába fúrva szívta be a fiú kellemes illatát, majd megpuszilta.
- Végeztél?
- Mm. A szemét házon kívül, a fürdő ragyog, a többit pedig a mosógépre hagytam - kuncogott és finoman megharapta Jihoon nyakának hamvas bőrét.
- Soonyoung! - szólt rá határozottan a kisebbik.
- Igen, édes? - incselkedett tovább Hoshi.
- Hívj még egyszer így, és az volt az utolsó szavad - szűrte fogai közt a fenyegetést Woozi.
- Miért, édes? Nem tetszik? Pedig szerintem nagyon is passzol rád ez a becenév, olyan kis cuki vagy, Hoonie.
   Ha akarta volna sem tudta volna tovább folytatni a kis huncut játékát a táncos, mivel az arcában egy marék mosogatóhab landolt.
- Hya! Lee Jihoon! - kapott azonnal szemeihez Soonyoung. - Ezt még megbánod! - tapogatta ki a mosogató szélét vigyorogva majd markába vett egy jó adag habot, amit azonnal a menekülő hajába kent. Derekánál fogva kapta el a kisebbet és a birkózásuk közepette nem csak magukat de az egész konyhát összekenték a piszkos mosogatóhabbal.
- Srácok, végez... Te jó ég! - Seungcheol hatalmas szemeket meresztve kapott arcához. - Éreztem én, hogy nem veletek kellene itthon maradnom... - csóválta meg a fejét. - Menjetek zuhanyozzatok le. Külön. Aztán tegyétek rendbe a konyhát. Együtt. Mielőtt a többiek hazaérnek - utasította rendre Őket a leader.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Design: Crystal